Τα στούντιο
Κάθε ένα από τα ευρύχωρα στούντιο μας έχει  μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ιδιωτικό μπάνιο με ζεστό νερό όλη τη μέρα. Όλα τα στούντιο μας έχουν εξοπλιστεί  με  ψυγειοκαταψύκτη, κουζίνα, δορυφορική τηλεόραση multimedia 22” και κλιματισμό. Κάθε 4 ημέρες τα στούντιο καθαρίζονται  και αλλάζονται πετσέτες και σεντόνια . Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν είτε το βουνό είτε τη θάλασσα από την εκπληκτική θέα από το studio τους.
 

Πισίνα, Μπαρ Πισίνας
Η θέα από την πισίνα είναι το Ιόνιο πέλαγος. Απολαύστε το μπάνιο σας στην άκρη του γκρεμού με τα νερά της πισίνας να γίνονται ένα με τη θάλασσα. Το μπαρ της πισίνας μας θα ολοκληρώσει τη χαλάρωσή σας με την κατάλληλη μουσική και τη συνοδεία ενός ποτού η κοκτέιλ Η θέα παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα είναι ανεκτίμητη.
 

WiFi
Η πρόσβαση στο Internet είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες μας.
 

Ψησταριά
Σε ένα άλλο μέρος του κήπου μπορείτε να εξασκήσετε τις ικανότητές σας στο ψήσιμο (barbeque).
 

Στάθμευση
Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος για όλους τους επισκέπτες μας.
 

Τρόφιμα και προμήθειες
Το κέντρο του χωριού, το οποίο είναι 2 λεπτά απόσταση με τα πόδια έχει δυο ταβέρνες και δυο μίνι μάρκετ, όπου μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα.
 

Άθληση – Παιδιά
Σε περίπου 1 λεπτό με τα πόδια η παιδική χαρά του χωριού με το γήπεδο basket μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των παιδιών σας αλλά και τις δικές σας για άθληση.